Saobraćajne prekršaje prave kao od šale

Istraživanje sprovedeno u SAD u kom je učestvovalo 100.000 ljudi pokazalo se da su među vozačima koji su dobili najviše saobraćajnih kazni prve na listi osobe rođene u znaku Riba, za njima su Ovnovi,pa onda Jarčevi i Vage, dok su Strelčevi, Device i Blizanci znakovi sa najmanje prekršaja u saobraćaju.

Ribe

U svom svetu mašte i snova, često u mislima odlutaju na druga mesta, samo njima znana - što u saobraćaju nikako nije poželjno. Zanesene  iluzijama, fokus i koncentracija im nisu jača strana, a budući da je Neptun vladar ovog znaka, ali i gospodar svega imaginarnog, Ribe umeju da previde određene životne prepreke i situacije.

Ovan

Suviše žustar i brz, Ovnu ne predstavlja prepreku ni crveno svetlo na semaforu, posebno ako je u žurbi. Oslanja se na svoju koncentraciju i dobre reflekse, ali teško da može predvideti i poteze ostalih učesnika u saobraćaju. Ovan jednostavno smatra da ima prioritet u svemu, pa i u saobraćaju.

Jarac

Za Jarčeve važi - cilj oprvadava sredstvo. I pre nego se uputio do određene destinacije, kod nega se u glavi već razvija strateški plan i on je već na zakazanom sastanku ili mestu. Za razliku od Riba, koje gotovo da nemaju fokus, kod Jarčeva je fokus prenaglašen, što opet nije dobro.

Autor: Hayat.ba / redportal.rs

#Horoskop

#Zodijak

#vozač

#vozači