Visoke potpetice, udobni đonovi i urbane pete biće u fokusu ove sezone 😎

Koliko cipela je previše cipela? Ravne, salonke, kežual ili zavodljive - prolećna kolekcija Steve Madden je toliko dobra da ćete poželeti da vaš cipelar krasi svaki par. Trendseter u dizajnu, poznati američki brend i ove sezone predviđa visoke potpetice, udobne đonove i urbane pete. 👠😎

Patike su modni imperativ sezonama unazad. Za vaše strit stajl kombinacije birajte modele koji kombinuju funkcionalnost i pročišćeni dizajn, a stilizujte ih - baš uz sve!

Foto: redportal.rs/fashionandfriends.com

Steve Madden je dao novi izgled večnom klasiku i omiljenom elegantnom modelu - salonkama. Poigravajući se s materijalima, jarkim bojama i metalnim detaljima, brend je pretvorio salonke u stejtment komad koji će izdužiti vašu figuru i privući poglede.

Foto: redportal.rs/fashionandfriends.com

Kao uvertiru u toplo vreme, birajte sandale sa debljom potpeticom koje daju svakoj kombinaciji dozu elegancije, a ujedno zadržavaju udobnost ravnih modela. Kombinujte ih uz lepršave midi haljine ili suknje, čime ćete još više skrenuti pažnju na efektnu obuću.

Foto: redportal.rs/fashionandfriends.com

Prolećnu kolekciju možete pronaći u onlajn šopu fashionandfriends.com, prodavnicama Steve Madden u Knez Mihailovoj 33 u Beogradu i šoping centru Promenada u Novom Sadu, kao i u multibrend radnjama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Foto: redportal.rs/fashionandfriends.com

Autor: redportal.rs

#Fashion&Friends

#MODA

#cipele

#patike

#salonke

#steven dockman