Kika Studio se pobrinula za današnji izgled Filipa Đukića 😅

Tema današnje emisije Razvlačenje bila je mejkap, zbog čega su Panda, Iva i Filip ugostili dve mejkap umetnice iz različitih oblasti. Anđela Imširović bavi se bjuti mejkapom i tokom emisije dala je pregršt saveta svim ženama, kako bi njihov mejkap izgledao uvek savršeno. Dok je Mirjana Milošević, na društvenim mrežama poznata kao Kika ili Kika Studio, bila zadužena za transformisanje Filipa Đukića u stvorenje sa slike ispod 😅 :

Foto: Printscreen RED TV

Kika se već godinama bavi special effect mejkapom, a u ovoj oblasti nalazi se na čak 8. mestu u svetu. Pored klasičnog mejkapa, Kika se bavi i oslikavanjem tela, a tokom emisije prikazala je nekoliko radova na kojima nije imala apsolutno ništa od odeće, što sigurno ne biste ni pretpostavili. 😁 Neki od njih prikazani su na fotografijama ispod:

Foto: Printscreen RED TV

Takođe, ono što je Kika naglasila, i što je veoma bitno jeste da na slikama ne koristi Fotošop kako bi ulepšala masku i slično. Jedino gde je korišten Fotošop jeste na kanapu koji "Wonder Woman" drži u rukama na slici ispod:

Foto: Printscreen RED TV

Za jednu ovakvu transformaciju potrebno je po nekoliko sati, a masku Filipa Đukića, koju ste imali priliku da vidite na početku, uradila je za oko sat vremena uživo u emisiji, dok su Iva i Panda razgovarali sa Anđelom Imširomvić.

Foto: Printscreen RED TV

Anđela se bavi isključivo bjuti mejkapom i tokom emisije govorila je o značaju prajmera, koji dosta žena prilikom šminkanja zanemari, kao i o bitnosti skidanja šminke pre spavanja.

Foto: Printscreen RED TV

Ukoliko želite da zakažete šminkanje kod ove talentovane mejkap umetnice, možete to učiniti putem njenog Instagram profila. 😎

View this post on Instagram

A post shared by Andjela Imširović (@makeup_atelier22)

IZVOR: IG / @makeup_atelier22

Autor: redportal.rs

#anđela imširović

#kika

#kika studio

#majekap

#razvlačenje

#red tv

#šminka