Mi ćemo vam dati neke odgovore 🤷‍♀️

Ukoliko su seksualni odnosi godinama loši, neretko dolazi do prekida veze, ipak, kako ne bi došlo do razlaza možete preduzeti neke korake, pročitajte ih u nastavku:

Zauzmite se za sebe

Sve je više onih, posebno žena, koji nastoje da u krevetu zadovolje potrebe svog partnera, pri čemu najčešće zanemaruju sebe. To je u načelu pogrešan stav s obzirom na to da u ovom slučaju nećete nikad biti srećni. Recite svom partneru da želite i vi da budete zadovoljeni i da u tome nema ništa pogrešno.

Planirajte

Ako unapred zakažete da ćete imati seks 3 puta mesečno, držite se tog rasporeda i budite istrajni u ispunjavanju tog segmenta svojih mesečnih obaveza. Na taj način žene i muškarci su naučili kako da budu odgovorni prema svom partneru.

Foto: Pexels/W R

Razgovarajte

Trebalo bi da imate intenzivnu komunikaciju s partnerom ako želite da vaš seksualni život bude ispunjen. Morate da imate na umu činjenicu da je dobra komunikacija vrlo bitan preduslov za sve pozitivne procese u vašem životu.

Posetite seksualnog terapeuta

Postoji puno parova koji su se nakon brojnih alternativa ipak odlučili za posetu seksualnom terapeutu. Oni sa stručne strane mogu da daju korisne savete paru koji ima probleme, a takođe, možete da odete i do seksualnih edukatora, kojih je sve više, a koji vam mogu dati predloge kako da obogatite svoju intimu.

Autor: redportal.rs / Krstarica

#muškarac

#odnosi

#seks

#seksualni život

#žena