Želeo da ispuni seksualnu fantaziju supruzi, pa kupio pumpu s kojom je znatno povećao svoj polni ogran

Endi i Bri Tejlor iz Engleske doživeli su najgori intiman odnos od početka zajedničkog života, koji je na kraju, posle 6 meseci od nesreće rezultirao razvodom.

Endi je želeo da ispuni seksualnu fantaziju supruzi, pa je kupio pumpu s kojom je znatno povećao svoj polni ogran.

Međutim, odmah na početku odnosa dogodio mu se veliki maler i on je prilikom pada s kreveta polomio polni organ u erekciji.

- Bili smo oboje šokirani veličinom organa. Prionuli smo, onako uzbuđeni "na posao", ali me je Bri u naletu strasti slučajno, ali snažno odgurnula s kreveta. Pao sam na polni organ. Jaukao sam od bolova, a krv je bila svuda po podu. Znao sam da je polomljen. Dok se ona tresla, rekao sam joj da brzo uzme ključ od kola i odveze me u bolnicu - rekao je Endi za emisiju Seks me je poslao u urgentni centar, koja se emituje na programu TLC.

Foto: Unsplash.com/We-Vibe WOW Tech

Kako bi mu spasili polni organ, doktori su rekli da će morati da se podvrgne manjem hirurškom zahvatu. Nažalost, penis će izgubiti nekoliko centimetara u veličini, što je Endija bukvalno bacilo u očaj.

Doktor Majkl Girgis ispričao je potom u emisiji da je smanjenje obima i dužine organa moralo da se uradi da bi penis mogao u budućnosti da bude funkcionalan za sve.

Međutim, Endija je toliko “ubio” osećaj da dole “to” više neće biti “to” da je pao u depresiju. Kada je emisija emitovana, Bri i on su bili koliko-toliko složni i gledali su da celu priču okrenu na šalu, ali 6 meseci kasnije, oni su se razveli.

Autor: Objektiv.rs / redportal.rs

#Razvod

#nezgoda

#polni organ

#seks