I nikad ne biste pogodili koji je glavni sastojak 🤦‍♀️

Mark Menson autor nekoliko knjiga tvrdi da je glavni sastojak za uspešnu vezu dosada. Da, dobro ste pročitali.

- Mislim da bi veza trebalo da bude što je moguće dosadnija. I to zvuči veoma uvrnuto, ali razmislite o tome, zaista srećan par osamdesetogodišnjaka koji su zajedno 60 godina neće vam reći da je razlog za njihovu dugu vezu to što su leteli privatnim avionima i išli na lude odmore - kaže Menson i nastavlja:

Foto: Pixabay.com

- Ne, razlog za to je što umeju da se dosađuju zajedno. U stanju su da provode zajedno godinu za godinom, sedeći kod kuće, razgovarajući o nekim dosadnim stvarima, gledaju TV, filmove, spremaju večeru... Nema u tome ničega uzbudljivog, a nema ni nekakve velike drame - objašnjava ovaj autor svoju teoriju.

- Ali problem je u tome što je to u mnogim slučajevima kontradiktorno onome što čini dobru vezu. U većini slučajeva je ono što vas čini interesantnom i kompleksnom osobom upravo ono što vas čini užasnim u romantičnom smislu. Na neki čudan način, mislim da bi trebalo da negujemo dosadu u našim životima, da učinimo da dosada ponovo bude sasvim normalna. To treba da učinimo normalnim jer je to zaista dobro za veze - zaključio je on.

Autor: redportal.rs

#ljubav

#srećna veza

#veza