Poznata glumica pokazala u kakvoj je formi u novom izdanju magazina Womеn`s Health

Kejt Hadson, 41-godišnja glumica koju najviše pamtimo po filmu Kako izgubiti dečka za 10 dana i Tuđe slađe, ovih dana se opet našla u žiži javnosti i to ni manje ni više, nego zbog svog savršenog stomaka.

Naime, ona je svoje trbušnjake ponosno pokazala na naslovnoj strani magazina Women`s Health, čime je pokazala da žene i u petoj deceniji mogu da izgledaju odlično. Naravno, do takvih rezultata se ne dolazi tek tako, a njena tajna se krije u određenoj rutini koje se drži i koju zapravo često deli sa svojim pratiocima na Instagramu.

Kao majka troje dece, kaže da je na samom početku pandemijske krize osećala napetost i da je imala problematične anksiozne epizode.

- Posao filmske industrije je počeo naglo da usporava, pa sam svaki put kad nisam radila ništa osećala da treba da radim milion drugih stvari. Mozak nije mogao da prestane da mi radi - rekla je ona za magazin.

Zbog toga, kako sama kaže, rešila je da sebi zacrta rutine kojih će se držati kako bi ostala zdrava u svakom smislu.

- Oduvek sam smatrala da se zdravlje svodi na to koliko kvalitetno živite svoj život. To znači da morate da znate šta vas čini zadovoljnim, da jedete ono što vam se jede, da vežbate ali bez forsiranja. Možete samo i šetati ako vas to čini zadovoljnim, i bićete zdravi - dodala je Hadsonova.

Kejt inače deli svoje savete za dobru formu i zdravlje na svom Instagram profilu (što možete videti i na kraju teksta) a pratioci listom reaguju pozitivno na njih. Po njoj, kada se misli o hrani treba se fokusirati i gledati je kao na sredstvo za dobijanje energije a ne odricati se određenih stvari da bi se smršalo.

Mora se priznati, kada je ona u pitanju, to itekako funkcioniše.

View this post on Instagram

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

IZVOR: IG / @katehudson

View this post on Instagram

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

IZVOR: IG / @katehudson

Autor: redportal.rs

#kejt hadson

#trbušnjaci

#womеn`s health