Statistika tako kaže 🤷‍♀️

Žene najviše privlače muškarci koji su 6 godina stariji od njih. Najčešća razlika u godinama između partnera dugo je bila približno 24 meseca. Oko 40 procenata pripadnica lepšeg pola bi se radije odreklo seksa na godinu dana nego omiljene hrane. Prosečan muškarac u toku dana primeti 5 žena sa kojima bi voleo da ima seks. Čak 40 odsto dama bi bilo spremno da ostavi partnera ukoliko se ne bi dopao njenim drugaricama. Samo 10 odsto muškaraca koji se razvedu zbog ljubavne afere, ožene svoju ljubavnicu.

Foto: Unsplash.com

Oko 89 procenata mlađih muškaraca traži starije partnerke smatrajući da su one iskusnije ljubavnice i da će im sa njima biti uzbudljivije. Više od 90 odsto momaka mašta da ih u klubu ili kafiću "startuje" devojka, odnosno da ona napravi prvi korak. Ženama je potrebno samo 60 minuta kako bi odlučile da li žele da se ponovo vide sa muškarcem sa kojim su izašle, a njima samo 15 minuta za istu odluku.

Iako zvuči manje verovatno, čak 70 odsto slobodnih momaka želi da pronađe nekog za ozbiljnu vezu, a ne za razonodu. Tačno 57 odsto ljudi bez partnera veruje da ih misli o bivšem sputavaju da započnu novu vezu. Čak 64 procenta pripadnika oba pola priznaje da su posle raskida duge veze pribegli promeni fizičkog izgleda.

Autor: redportal.rs

#muškarci

#odnosi

#žene