Neodoljive i odlučne

Ženama rođenima u znaku Bika, Blizanaca i Jarca navodno je teško odoleti i gotovo svi muškarci padaju na njihov šarm, pa je njima mnogo lakše pronaći partnera.

U nastavku pročitajte zašto:

Bik

Ne postoji muškarac koji može odoleti njenom šarmu, lepoti ili snazi. Ova je žena uvek najglasnija osoba u prostoriji. Muškarce privlači svojim humorom i poseduje snažne liderske veštine, zbog čega je sklona organizaciji i kontroli. Ona je neko ko je lep spolja, ali i iznutra.

Foto: Unsplash.com

Blizanci

Ima tradicionalnu lepotu koju obično možete videti samo u starim filmovima i uvek se ponaša kao prava dama. Jako dobro čita ljude, pa joj nemojte pokušavati prodati neke priče, jer ih neće "kupiti". Žene rođene u ovom horoskopskom znaku imaju zapanjujuće oči, pa kad je pogledate u njih, nećete joj moći odoleti. Odmah ćete se zaljubiti u nju.

Jarac

Ne voli veze za jednu noć, pa nikada neće biti s nekim samo radi kratkotrajnog užitka. Radije bi ostala sama nego se zadovoljila s manje od onoga što zaslužuje. Inteligentna je, pa će vam kad budete razgovarali, biti zanimljivo i naučićete stvari koje pre niste znali. Voli muškarce koji imaju nešto pametno da kažu. Zna da se izgled može promeniti, ali način na koji muškarac misli, neće se promeniti tako lako. Snažna je i uvek postiže svoje ciljeve bez obzira na to koliko joj vremena treba. Ova žena nikad ne bi bila u nasilnoj ili toksičnoj vezi, jer se dovoljno ceni da ne dopusti muškarcu da je kontroliše.

Autor: redportal.rs

#Bik

#Blizanci

#Horoskop

#Jarac

#ljubav

#magnet

#muškarci

#žene