Top aplikacije za profi fotke 😎

Ekipa emisije Whatzuuuup imala je priliku da razgovara sa profesionalnim fotografom Marijom Zdravković, koja je gledaocima RED TV-a otkrila kako je počela da se bavi poslom fotografa, kako da na slici ispadnete što bolje, a preporučila je i nekoliko aplikacija za uređivanje fotografija. 😎

Naime, Marija je otkrila da je fotografijom počela da se bavi iz hobija i rekla da je na početku jako teško, tako da svi oni koji zaista vole fotografiju i žele da se bave njom, treba da nastave i savladaju prepreke koje se javljaju kada ste početnik.

Marija je navela da je za fotografiju jako bitna kreativnost. Potrebno je osmisliti neku priču, scenografiju, za svako fotografisanje, a ne samo "škljocati". 😅

View this post on Instagram

A post shared by Marija | Belgrade Photographer (@shootwithkitty)

IZVOR: IG / @shootwithkitty

Kada je reč o aplikacijama koje bi svako od nas mogao da koristi, Marija je izdvojila Lightroom i naglasila da ga je malo teže koristiti na telefonu, dok je kao drugu opciju izdvojila aplikaciju Snapseed, koja je namenjena onima koji tek počinju da se bave fotografijom.

Inspiraciju za fotografije pronalazi svuda, na internetu, kod drugih fotografa, a dešava se čak i u filmovima.

Takođe, Marija je izjavila da nikada ne bi fotografisala nešto što ne podržava i izdvojila cigarete kao jedan od primera.

Ostatak intervjua sa Marijom Zdravković možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / Red TV

Autor: redportal.rs

#aplikacije

#fotograf

#fotografija

#marija zdravkovic

#slike