Ovo ponekad svi radimo!

Svi obožavamo seks i trudimo se da što bolje upoznamo partnere kako bismo znali šta vole i kako da zadovoljimo jedno drugo. Muškarci vole mnogo toga i uvek su voljni da eksperimentišu, ali evo čega se uvek pribojavaju i šta im kvari doživljaj:

Plakanje 😥

Emotivni izlivi tokom ili posle seksa trebalo bi da izražavaju radost i bliskost, ali emocije ne biraju ni vreme ni mesto. Možda ste se rasplakale od sreće, ali momcima to deluje krajnje neuravnoteženo i odbojno.

Razgovor o deci 🙄

Čak i ako zapravo nastojite da napravite bebu, pričanje o tome nije podsticajno. Pustite da priroda obavi svoje, a vi se fokusirajte na uživanje i zabavu.

Foto: Pexels.com

Kritikovanje

Komentari o tome da mu erekcija baš ne uspeva, ili da vam se ne sviđa njegov stil, neće ništa popraviti. Predložite da se odmorite, pitajte ga šta želi ili mu pokažite šta se vama sviđa. Ima puno konstruktivnih načina da igra uzme maha i postane uzbudljiva.

Dosađivanje

Ako se ponašate kao da vam je dosadno ili ste toliko umorni da ne možete da sprečite zevanje, on će biti sa pravom uvređen. Uključite se, odagnajte umor ako ste se već upustili u seksualnu igru, preuzmite inicijativu, ako je to način da vam bude uzbudljivije.

Foto: Unsplash.com

Previše priče ili ćutanja

Previše priče ubija erotsko raspoloženje. Možda ste nervozni ili se uvek raspričate kad ste uzbuđeni, ali kontrolišite se, jer će se on pitati da li vi to zapravo pokušavate da izbegnete seks i šta nije u redu. Isto tako deluje i potpuna tišina. Da li on radi nešto pogrešno ili vi ništa ne osećate, pa ne puštate ni glasa od sebe? Govorite malo, ali sadržajno recite mu koliko vam prija to što radi, ili još bolje, oglasite se zvucima zadovoljstva.

Autor: redportal.rs

#Muško-ženski odnosi

#muškarci

#seks

#žene