Da li ih imate? 😂

Možda niste znali ali jači pol ne voli kod žene neke osobine i navike, i to ne krije. Ako na prvom sastanku uradite neku od ovih stvari velika je verovatnoća da do drugog sastanka neće doći.

Zato, ukoliko vam se neko zaista dopao, ne bi bilo loše da razmislite i možda se potrudite da ispravite neke od njih, ili ipak za tim nema potrebe, procenićete sami. 😊

Osetljivi ste

Ako ste sami neko vreme ili ste nedavno izašli iz veze koja vam je uništila samopouzdanje, veća je verovatnoća da ste sada previše osetljivi. Ako se ljutite za svaku sitnicu, ne znate da se šalite na svoj račun i preterano hvalite sebe, takvo ponašanje odbija muškarce jer ostavljate utisak nezrele osobe.

Foto: Pixabay.com

Pričate o bivšima

Skoro svi ljudi imaju ljubavnu prošlost i probleme koji možda vuku iz prošlosti. Ali, kada se započinje nova emotivna veza, morate biti spremni da raskrstite sa prošlošću i prepustite se sadašnjosti. Ako stalno pričate o bivšem partneru, potencijalni momak će steći utisak da ste previše opterećeni prošlošću, pa je pitanje da li će želeti sa vama da započne nešto dublje.

Ne treba vam niko

Vaš život je ispunjen, svakodnevno imate obaveze, te nemate ni vremena za ljubavne sastanke. Ukoliko ističete kako ste pretrpani obavezama i zadovoljni životom koji vodite obeshrabrićete osobu koja bi možda poželela da s vama razvije nešto više od prijateljstva.

Autor: redportal.rs

#bežati

#ljubav

#muškarci

#odnosi

#žene