Šta sutra donosi, niko ne može tačno da zna

Vreme je čovekov neprijatelj i oni koji to cene znaju da nema boljeg vremena od sada da se svaki trenutak računa. Izvesno ispunjenje nastaje kada možete da se bijete po prsima i kažete: -Danas sam dobro iskoristio svoje vreme. Ova sreća nastaje kada se na kraju dana osvrnete i saznate da ste svaki trenutak računali.

Čim prođe današnji dan, stvari koje nisu urađene danas zadržaće se i na sutrašnjem danu. Šta sutra donosi, niko ne može tačno da zna. Uverite se da nije bilo praznog trenutka u svakodnevnim životnim aktivnostima, obradovaće vas.

Foto: Unsplash.com

Kako se rađamo u životu, na nama je teret da svaki trenutak računamo, tako da neće biti mesta za žaljenmme. Život za vas neće stajati, zato učinite svaki trenutak važnim.

Foto: Unsplash.com

Budite srećni zbog sitnih radostiJedite zdravijeBudite u formiImajte bolje držanje telaŠtedite novac (ako ste u mogućnosti)Upoznajte nove prijatelje

Foto: Pixabay.com

Izbegavajte posao sa lošom kompanijom.Klonite se neprofitabilnih rasprava.Izbegavajte da razgovarate o ljudima (ogovaranje).Naučite da se rano budite.Idite u krevet rano.

Foto: Unsplash.com

Nakon kiše dolazi sunce.Sutra će sigurno doći.Sve su stvari moguće ako samo verujete.

Možete uspeti.Trud se isplati.Biti srećan - je izbor.Sve će ispasti kako treba; potrebno je samo vreme.Ljubav sve zamenjuje.

Autor: redportal.rs

#Sreća

#pravila za život

#radost

#smeh

#život