Imamo više sličnosti nego razlika 🤗

Tokom svoje tradicije, duge više od 80 godina, Dijamant je kao društveno odgovorna kompanija uvek bila uz one kojima je pomoć najpotrebnija. Ovog puta, to su deca i sve osobe sa Daunovim sindromom, koje zbog njihovog vedrog duha, blage naravi i naročite topline kojom zrače, zovu - suncokreti.

Žuti cvet, simbol Sunca, sreće i nade, istovremeno i zaštitni znak kompanije Dijamant, sada nas spaja u zajedničkoj akciji pod nazivom "Prati suncokret".

- Reč je o likovnom konkursu koji organizujemo u želji da negujemo osmehe osoba sa Daunovim sindromom i da im početak nove godine učinimo lepšim i zanimljivijim - poručuju iz ove zrenjaninske kompanije.

Svoje radove na temu Suncokret, učesnici mogu predati svojim udruženjima od 28. decembra do 10. januara. Ukoliko su van udruženja, radove mogu poslati na adresu: Dijamant ad, Temišvarski drum 14, 23101 Zrenjanin, uz naznaku: Za likovni konkurs Prati suncokret. Takođe, obavezno je navesti ime i godište autora rada.

Pristigli radovi biće prikazani na zajedničkoj izložbi nakon završetka konkursa. Takođe, nekoliko odabranih krasiće u narednom periodu boce ulja Dijamant. Od njihove prodaje će po jedan dinar biti doniran Savezu udruženja za pomoć osobama sa Daunovim sindromom u Srbiji.

Odabrani radovi, pristigli na konkurs Prati suncokret, moći će da se vide i u prodajnim objektima širom Srbije koji svojim potrošačima nude ulje Dijamant. Biće predstavljeni i u sredstvima javnog informisanja. Na taj način kompanija Dijamant želi da skrene pažnju javnosti na osobe sa Daunovim sindromom. Želi da podrži njihovo uključivanje u društvo i osamostaljivanje.

- Prati suncokret jer imamo više sličnosti nego razlika - poručuju iz zrenjaninske kompanije Dijamant.

Autor: zrenjaninski.com

#Dijamant

#Konkurs

#Srbija

#Ulje

#Zrenjanin

#deca

#radovi