Danas postoje različiti načini zarade novca, treba ih samo otkriti 🧐

Na ovakvu vrstu istraživanja bi mnogi pristali. 😁

I dok influenseri zarađuju novac tako što su sami sebi gazde i sve je u njihovim rukama, tako jedan nemački avio-centar nudi odlično plaćen posao.

Sve što je potrebno da radite jeste da ležite u krevetu punih 30 dana, i to za čak 11.000 evra!

Istraživanje podrazumeva učestvovanje 24 osobe (12 muškaraca i 12 žena). Sve što je potrebno da radite je da odmarate u krevetu. Da, dobro ste pročitali! 😄

- Ali to nije nužno laka zarada. Nije to samo ležanje i odmaranje. Kandidati studije moraju ostati u krevetu 30 dana neprekidno, s glavom koja mora biti u položaju malo niže od nogu, odnosno za 6 stepeni - rekla je Andrea Niče iz DLR-a.

Studija traje ukupno 60 dana, uključujući 2 nedelje aklimatizacije i 2 nedelje naknadne nege. Slična istraživanja već su sprovedena u DLR-u. Koriste se za istraživanje, koje se protivmere mogu preduzeti protiv degenerativnih promena kod astronauta.

Uz strogi odmor u krevetu, treba simulirati efekte bestežinskog stanja u svemiru.

Kandidati moraju ispuniti različite zahteve:

Moraju da imaju između 24 i 55 godina, indeks telesne mase mora biti između 19 i 30, željena visina između 1,53 m i 1,92 m. Uz to, oni koji žele da budu učesnici istraživanja moraju biti mentalno i telesno sposobni i zdravi.

Autor: zanimljivostidana.com / redportal.rs

#Zanimljivosti

#istrazivanje

#zarada