Ako čitate ovo, došli smo do poslednjeg nivoa u 2020. igrici

Poslednji mesec ove izazovne godine konačno je stigao, a ako čitate ovo znači da smo došli do poslednjeg nivoa u 2020. igrici.

Šalu na stranu, ovaj mesec donosi nam dosta pozitivnih aspekata; od punog meseca koji je prosperitaran po mnoge ljude u polju kreativnosti i umnog sazrevanja, takođe imamo i čuveni datum 12. 12. koji je po mišljenju mnogih stručnjaka i astrologa - veoma povoljan datum.

Da ne kažemo da neki retki i potencijalno planetarni događaji mogu promeniti život, uključujući dugo očekivanu Veliku konjunkciju u Vodoliji. Prema tome možda bi bilo pametno da obeležite u svom kalendaru 12. decembar, jer će biti postavljen kao jedan od najsrećnijih dana u mesecu. Zahvaljujući značajnoj numerologiji datuma (i nekim povoljnim astrološkim aspektima takođe), biće idealno vreme za duhovno zatvaranje naših borbi 2020. godine i započinjanje trasiranja puta za novi početak.

Foto: pexels.com

Dvanaest je poznat kao jedan od energetski najmoćnijih brojeva u numerologiji i lako je uvideti zašto. Imamo 12 meseci u godini, 12:00 i 12:00 sati svakog dana, 12 inča u stopu. Ima i duhovni značaj, pojavljujući se u astroloških 12 horoskopskih znakova, 12 astroloških kuća na horoskopskoj karti i u mnogim verskim anegdotama iz celog sveta.

Evo samo nekih primera iz religija: Isusovih 12 apostola u Bibliji, 12 glavnih božanstava planine Olimp u grčkoj mitologiji ili 12 nidana (ili principa) budističkih učenja.

Foto: pexels.com

12. decembra energija ovog broja usredsređena na završetak dostiže vrhunac, a mi vam prenosimo zašto će 12. decembra 2020. biti srećan dan, prema numerologiji i astrologiji.

Numerologija datuma 12. 12.

Broj 12 u numerologiji predstavlja završetak ciklusa i posledičnu blistavost novog duhovnog početka koji dolazi - toliko dobrodošla energija da se poravnamo sa sobom dok završavamo posebno izazovnu godinu i radujemo se novom početku. Broj 12 donosi inspiraciju za uklanjanje duhovnih ostataka naše prošlosti kako bi se otvorio prostor za novi rast, a 12. decembra donosi dvostruku dozu magije ovog moćnog broja.

Foto: pexels.com

Budući da je 12 dvocifreni broj, moramo takođe da prepoznamo energije dva jednocifrena kardinalna broja iz kojih se sastoji, a to su jedan i dva. U numerologiji, jedan predstavlja preuzimanje inicijative i lansiranje u nove početke, dok je dva sve o harmoniji, saradnji i zajedničkom radu. Kada kombinujemo ova značenja, imamo lep podsetnik da uklopimo motivisanu vibraciju broja jedan usmerenu na liderstvo sa intuitivnom energijom broja dva usredsređenu na partnerstva - što znači da radimo više u saradnji sa drugima i krećemo na nova putovanja i oslanjajući se više na svoja intuitivna čula koja će nam pomoći da započnemo svoj život.

Foto: pexels.com

Astrologija 12. 12.

Mesec će 12. decembra biti u fazi četvrte četvrtine, balansirajući na ivici završnog lunarnog ciklusa koji započinje pomračenjem novog meseca u Strelcu 14. decembra. Ova tačka u mesečevom mesečnom putovanju poznata je kao balzamični mesec u astrologiji ili mesečni polumesec koji nudi poslednji delić mesečine pre nego što mlađak pogodi - i poslednju priliku da oslobodimo stari duhovni prtljag pre nego što krenemo na novi početak mladog meseca. Sa mesecom u dubokom i emocionalnom znaku Škorpije tokom većeg dela dana, imaćemo astrološku priliku da se nosimo sa dubokim, skrivenim istinama pre nego što dopustimo da pomračenje ponovo pokrene naše živote.

Foto: pexels.com

Kako baratati sa energijom 12. 12?

Koristite numerološku i astrološku energiju 12. decembra da se pomirite sa rastom, borbama i iskustvima koja ste živeli tokom 2020. Protekli meseci su za mnoge od nas puni previranja i neizvesnosti - omogućavajući vašem srcu da zatvori, puštanje duhovnog prtljaga i priprema za novo putovanje koje je idealno idealan je način da iskoristite kosmičku energiju koja vam je pri ruci.

Foto: pexels.com

Autor: redportal.rs

#2020.

#Sreća

#astrologija

#numerologija