Miloradovići: Verujemo da je delo Svetog Zosima i Jakova

O čudima u manastiru Tumane naširoko se priča. Ivan i Dragana Miloradović iz Ćuprije podelili su svoje svedočenje:

Želimo podeliti sa vama događaj za koji verujemo da je delo Svetog Zosima i Jakova, a za nas dar koji smo dugo čekali 🙏🏻.
Supruga i ja smo pobožni, trudimo se da budemo, postimo postove, u svojoj crkvi stalno odlazimo, pričešćujemo se i često posećujemo manastire.
Lično verujemo da je Bog stalno uz nas, jer smo puno puta u odsudnom trenutku dobili iznenadnu pomoć 💕, ali ono što smo najviše želeli nismo dobili 😥. Jedanaest godina braka se nismo mogli ostvariti kao roditelji. Dugih 11 godina molitvi, iščekivanja, raznih kontrola nisu doprinele da dobijemo dete, mada zdravstveni razlozi za to u suštini nisu postojali.
Slušajući o manastiru Tumane i o čudima tumanskih svetitelja odlučili smo da ga posetimo i pomolimo im se da nam pomognu kako bismo i mi postali roditelji. Jedanaestog novembra 2020. godine dolazimo u manastir. Obilazak manastira i molitva su na nas ostavili veoma prijatan utisak. Na našu radost, 2. decembra 2020, posle svega 20-ak dana od posete i molitve, saznajemo da je supruga trudna 💕🙏🏻.
Mi smo konačno dobili Iskru, veselo, zdravo i lepo dete. Ovaj događaj, bez ikakve dileme, govori nam da je to delo Gospoda, Svetog Zosima i Jakova.

Autor: redportal.rs

#dete

#manastir

#manastir tumane

#tumane

#čudo