Ovaj dvojac proslavio svoj 5. Dan zahvalnosti

Pre 4 godine Vanda Denč je slučajno pozvala tinejdžera Džamala Hitona na večeru povodom Dana zahvalnosti putem tekstualne poruke. Ono što je započelo kao slučajni susret, od tada se pretvorilo u dugotrajno prijateljstvo koje je vremenom samo ojačalo. Svake godine njih dvoje sa porodicama slave Dan zahvalnosti.

IZVOR: TW / @krilati_kuribo

Sve je počelo tako što Vanda Denč nije znala da je njen unuk promenio broj telefona kada ga je pozvala u svoju kuću na večeru za Dan zahvalnosti. Džamal je dobio ovu poruku i isprva nije znao o čemu se radi i rekao joj je da ona nije njegova baka, ali da bi ipak rado došao na večeru. Nakon razmene selfija oni su ugovorili dolazak i od tada traje ovo divno slučajno prijateljstvo.

Tako je započela praznična tradicija koja je očarala svet. Hinton je na Tviteru objavio fotografije njihove razmene, na opšte zadovoljstvo svih pratilaca. Gospođa Denč je primila toliko poruka od ljudi koji su takođe želeli da dođu da je morala da promeni svoj broj telefona. Nekoliko nedelja kasnije došao je dan kada su trebali da se nađu, a gospođa Denč, Džamal i njihove porodice zajedno su proslavili taj Dan zahvalnosti, kao i svaki od tada.

Autor: redportal.rs

#Dan zahvalnosti

#Džamal Hiton

#Gospođa Denč

#poruka