Sav prihod od ovog bazara ide za Lukino lečenje 🥰💖

U jeku priprema za predstojeće novogodišnje praznike i zasluženi odmor, umetnici,dizajneri i mali kreativni preduzetnici, u saradnji sa Dorćol Platzom, pridružuju se akcijama za Luku Kurjačkog. Skupljanje sredstava za Lukinu terapiju napreduje, ali nismo još dovoljno blizu cilja...

Zato vas pozivamo, dragi sugrađani, da posetite BAZAR ZA LUKU koji će se održati 18. 12. 2021 u Dorćol Platzu od 11 do 20 č.

Do sada ste već sigurno čuli za Luku. Mladi talentovani pisac i pozorišni umetnik, pasionirani ljubitelj stripa i filma, bori se protiv agresivnog tumora na mozgu. Međutim, postoji neverovatna nova terapija u Japanu za koju je Luka idealni kandidat! Naša novogodišnja želja je Lukina avionska karta za Japan i prvi dan te terapije. Možete pomoći da nam se želja ispuni i istovremeno obradujete još nekoga ovogodišnjim poklonom dolaskom i kupovinom na BAZARU ZA LUKU, jer sav prihod od ovog bazara ide za Lukino lečenje. 

Na bazaru će se naći originalni umetnički radovi, printovi, spora moda, nakit, stripovi,notesi i druge prigodne sitnice... Najbolje što srpska umetnička i dizajnerska scena ima da ponudi!

Od 12 do 14 č. Marko Somborac, karikaturista i čuveni autor svima omiljenog BLICSTRIPA, crtaće originalne portretne karikature posetilaca. Tokom trajanja bazara, muzičku podršku dobrom raspoloženju pružaće Luton, Šćepine vragolije i Danilo Kas.

Zahvaljujemo Dorćol Platzu za ustupljen prostor kao se svim učesnicima bazara koji sunesebično pomogli i donirali svoja dela, vreme i pozitivnu energiju! Samo nežno prema sebi, Scarlet kimono, Gugadžina, Dobre Brlje, Bob Živković, Marko Somborac, Veseli četvrtak, System comics, Handsome bags, TKV, Zograf... samo su neki od njih! 

Jošinformacija o Luki Kurjačkom možete potražiti na stranici Fondacije Budi human:

Autor: Redportal.rs

#Pomoć

#bazar

#luka