Ispunio mu želju...

Često na internetu možemo da vidimo video-snimke poznatih lica kako iznenađuju svoje najvernije fanove koji vode bitku sa nekom opakom bolešću. Tako se pre nekoliko godina na internetu brzinom svetlosti proširio i ovaj video-snimak.

Konor Mikalek rođen je 2005 godine, a već sa svojih 3 godine dobio je rak kičme i mozga. Nakon dobijene dijagnoze, imao je nekoliko operacija i išao je na hemoterapiju. U oktobru 2012. godine na Jutjubu postavljen je video-snimak na kom je Konor izrazio želju da upozna svog idola WWA rvača Danijela Brajana. Nakon toga, na Fejsbuku je napravlejna grupa pod nazivom "Pomozimo Konoru da upozna Danijela Brajana". Kroz 48 č. ljudi na samom vrhu WWE odlučili su da ovaj dečak upozna svog idola.

Pogledajte kako je to izgledalo 👇🏻:

IZVOR: YT / Banshee Island

Konor je nažalost 2 godine kasnije izgubio bitku sa rakom. Dva meseca nakon što je Konor preminuo, njegov heroj Danijel Brajan poznatiji kao Triple H osnovao je neprofitnu organizaciju pod nazivom Connor's Cure kojom su lično finansirali dečiju bolnicu.

IZVOR: YT / WWE

Tokom 2015. WWE je izdao saopštenje da će Konor biti počastvovan na ceremoniji WWE Hall Of Fame. Dečak je imao i svoje rvačko ime je čak The Crusher, a dobio je i nagradu Ultimate Warrior (Vrhunski ratnik) koja se dodeljuje svima onima koji su pokazali nepokolebljivu snagu i istrajnost, i koji hrabro i sa saosećanjem žive život koji simbolizuju vrhunskog ratnika.

IZVOR: YT / WWE

IZVOR: YT / WWE

Autor: redportal.rs

#WWE

#WWE rvač

#rvač