Nije imala bolove 😍

Sofi Bag (29) je postavila rekord u najbržem porođaju na svetu, koji traje 27 sekundi. Rodila je bebu Mili iznenada. Kada je počelo sve dozivala je muža Krisa (32).

- To mora da je rekord. Bilo je tako brzo i tako neočekivano - nisam mogao da verujem. Jednog minuta sam slao poruke prijatelju - sledećeg sam držao Mili u naručju. Doslovno je došlo do jednog pritiska - to je sve - rekla je Sofi, majka 3 deteta.

Foto: thesun/thesun

Međutim, ovo nije prvi put da se Sofi brzo porodila. Njen prvi trud sa bebom Pejdž 2013. godine trajao je 12 minuta, a 2015. godine kasnije Leksi za 26 minuta.

- Bilo je smešno brzo. Nisam imala bolova i moj vodenjak nije pukao. Ušla sam u kupatilo i poslala poruku svom prijatelju u 15.58. Nisam se osećala posebno dobro, ali nisam imala pojma da je Mili na putu. Ustao sam iz toaleta i shvatila da se to događa. Pozvala sam Krisa, a onda je ona bila ovde samo nakon jednog pritiska i 27 sekundi - objasnila je Sofi za The Sun.

Bolničari su ubrzo stigli u kuću ovog i odveli porodicu u bolnicu. Sofi sada planira da stupi u kontakt sa Ginisovim rekordima.

Foto: thesun/thesun

Autor: redportal.rs

#beba

#najbrži porođaj

#porođaj