Glavna ideja ovog projekta jeste da se deca sa smetnjama u razvoju i hroničnim bolestima ne osećaju usamljeno i da znaju da nisu sama u svojoj borbi.

Projekat Magical mail pokrenula je Anđelika iz Irske 2015. godine. Glavna ideja ovog projekta jeste da se deca sa smetnjama u razvoju i hroničnim bolestima širom sveta ne osećaju usamljeno i da znaju da nisu sama u svojoj borbi.

U saradnji sa Anđelikom, Marija 18. marta 2018. pokreće isti projekat u Srbiji. Vodeća ideja je sledeća: da svako dete koje je prijavljeno jednom (ili više puta) mesečno dobije poštu od nekoga, sa darom koji želi. U samu realizaciju projekta kasnije se uključuju Laura, Nina, Kristina, Mina i Višnja. Ovih 6 devojaka se trudi da nastavi originalnu ideju projekta Magical mail.

Cilj ovog udruženja, pored slanja paketića, jeste izgradnja novih prijateljstva, kako njih sa roditeljima i decom, tako i dece i roditelja sa pošiljaocima. Ovo postižu raznim akcijama, kao što su druženja, prikupljanje slatkiša i igračaka za posebne prilike i slično.

Ukoliko želite da se uključite u njihove aktivnosti i akcije, možete im se obratiti putem profila @magical_mail_srbija na Instagramu.

View this post on Instagram

Ana je opet otvarala poklone. Ovaj put je poklone dobila od jedne divne, plemenite i lepe mlade dame Ivane, Anine nove prijateljice. I Ana je imala spremno iznenađenje za nju..Slika koju je taj dan završila je bila za dragu Ivanu.💕💕💕

A post shared by Magična pošta Srbije (@magical_mail_srbija) on

IZVOR: IG / @magical_mail_srbija

IZVOR: FB / Magical mail Srbija

Foto: Printscreen Instagram/story / @magical_mail_srbija

Autor: redportal.rs

#Anđelika

#Kristina

#Laura

#Magical mail

#Magična pošta Srbije

#Višnja

#marija

#mina

#nina