Morala je da se odluči za jedan 🤩

Vilijam Han zaprosio je Britni Miler na vrlo neobičan način. Naime, nakon vožnje helikopterom, spustio se na koleno i pružio joj 5 različitih prstena sa dijamantima. Trebalo je samo da se odluči za koji, ukoliko odgovori sa DA.

Oni su krenuli 4. aprila u vožnju helikopterom na degustaciju vina, ali su se spustili na krov u centru Atlante.

- Mislio sam da znam šta je ljubav dok se nisi vratila u moj život. Ne samo da si mi pomogla shvatiti da ne želim živeti bez tebe, već shvatam da ne mogu živeti bez tebe. Moram te imati. I ostatak svog života moram provesti s tobom -  rekao joj je Vilijam izvadivši 5 prstenova kako bi izabrala onaj koji joj se najviše sviđa.

Britni je odabrala prsten sa kamenom pravougaonog reza. Iako joj je dao toliki izbor Vilijam je znao da će odabrati upravo taj. On je nekoliko sedmica unazad snimio nekoliko video-snimaka na kojima drži upravo taj prsten iza njenih leđa, dok ona nije imala pojma ništa o tome.

View this post on Instagram

A post shared by Miller 💁🏾‍♀️ (@mz_miller)

IZVOR: IG / jamesdlove

- Imala sam navalu toliko emocija, dok sam i dalje pokušavala shvatiti kako je sve to izveo, a da ja nisam znala. Nakon što sam rekla da, skočili smo nazad u helikopter, provozali se gradom i vratili na aerodrom - rekla je Britni.

Pogledajte kako je izgledala ova neobična prosidba:

View this post on Instagram

A post shared by James D. Love The Juice Gawd (@jamesdlove)

IZVOR: IG / jamesdlove

Autor: redportal.rs

#dijamantski prsten

#prosidba

#verenički prsten