Za Gavrilovu pobedu!

Fantastična ekipa filma Južni vetar pokreće još jednu veliku humanitarnu akciju u cilju pomoći bolesnom mališanu, šestomesečnom Gavrilu Đurđeviću iz Kragujevca, koji boluje od smrtonosne bolesti spinalne mišićne atrofije tipa 1.

Nakon sjajnih akcija ovih humanih ljudi i uspešnih licitacija za Baćinu janku, Lazarevu Ladu, Maraševu jaknu i prosleđivanja novca maloj Anđeli i Oliveru, organizovana je nova humanitarna licitacija za malog Gavrila, a licitira se za Marašev trkački kombinezon iz 2. dela filma.

Početna cena je 300 evra, a licitacija traje do 12. aprila u 20 č.

- Obuci Marašev kombinezon, izgrmi na stazi i učini dobro delo! 💪 Gavrilu Đurđeviću je potrebna pomoć svih nas! Mi se pridružujemo i dajemo na licitaciju kombinezon koji Maraš nosi na početku filma - stoji u opisu objave.

Pravila za učestvovanje u licitaciji su sledeća:

1. U komentarima napiši svoju ponudu.

2. Pošalji u DM profila Južni vetar skrinšot poruke koja je poslata za Gavrila Đurđevića 973 na 3030, kao i svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona), koji će se korisiti samo u svrhu kontaktiranja pobednika.

3. Licitacija traje do ponedeljka 12.4. do 20 č.

4. Početna cena je 300 evra.

View this post on Instagram

A post shared by Južni Vetar (@juznivetarfilm)

IZVOR: IG / @juznivetarfilm

Ukoliko niste u mogućnosti da učestvujete u ovoj humanitarnoj akciji, pošaljite SMS 973 na broj 3030 za Gavrilovu pobedu!

Autor: redportal.rs

#film

#gavrilo djurdjevic

#humanitarna licitacija

#juzni vetar

#za gavrilovu pobedu