Ne zaboravite da partneru kažete "volim te" uvek kada za to osetite potrebu.

Parovi koji su duži vremenski period u vezama ili brakovima u određenom trenutku suočavaju se sa rutinom, odnosno, vremenom im njihov partner postaje navika. U tim trenucima polako počinje da se gasi strast, a oni leptirići u stomaku sa početka veze nestaju. Ukoliko se baš sada nalazite u takvoj situaciji, ne brinite, to nije siguran znak za kraj ljubavi. Međutim, jeste alarm i prvo upozorenje da treba nešto da učinite!

Potpuno je normalno da strast i zaljubljenost vremenom nestaju, ali ključ uspešnih veza krije se u tome da i kada se to dogodi, partneri iznova i iznova traže načine na koje će tu strast ponovo povratiti u vezu. A kako biste u tome uspeli ne morate kupovati skupe poklone, već svom partneru prirediti neko romantično iznenađenje za koje ste sigurni da bi vas vratilo na početak veze ili u dane kada ste se osećali najvoljenijima.

Foto: Pixabay.com

Ono što će zasigurno rasplamsati strasti jeste romantična večera. Bilo da je organizujete u svom domu i vi sami pripremite meni ili pak u restoranu, ona će biti odličan izbor. Naravno, kako bi atmosfera bila romantičnija izaberite restoran na obali ili zapalite sveće ukoliko je večera u kućnoj varijanti u pitanju.

Drugi predlog tiče se mesta vašeg prvog sastanka, poljupca ili veridbe. Napravite iznenađenje za voljenu osobu i odvedite je na mesto koje vama kao paru najviše znači. Dolaskom na mesto gde ste se prvi put poljubili budite sigurni da ćete se osećati isto onoliko uzbuđeno kao kada ste na tom istom mestu prvi put poljubili voljenu osobu.

Foto: Pixabay.com

Sitnice vrlo često mogu da obraduju voljenu osobu više od nekih krupnih stvari i, samim tim, u vaš odnos vrate strast i zaljubljenost. Nemojte čekati neki poseban dan, godišnjicu, mesečnicu, kako biste iznenadili partnera, jer on to tada i očekuje, već svojoj voljenoj osobi poklonite kutiju omiljenih slatkiša ili neku drugu sitnicu koja joj treba, baš onda kada se ne nada. Tada ćete je istinski obradovati, tada će videti koliko vam znači, tada će se ponovo probuditi leptirići.

Kao poslednje, ali ne i najmanje važno: Ne zaboravite da partneru kažete "volim te" uvek kada za to osetite potrebu!

Autor: redportal.rs

#brak

#devojka

#dečko

#iznenađenje

#leptirići u stomaku

#ljubav

#love

#odnos

#par

#partner

#strast

#veza

#večera