Lanci, katanci i laserski zraci kao ultimativni test za pravu ljubav 😲😅

Mladi par iz Ukrajine se vezao lancima na 3 meseca kao poslednji test za njihovu ljubav. Aleksandar i Viktorija su se vezali ispred skulpture u Kijevu, na dan Zaljubljenih.

Foto: Printscreen /dailymail.co.uk

- Dlanovi zaljubljenog para udaljeni su samo nekoliko centimetara - rekao je Vitali Zorin koji će nadgledati eksperiment.

IZVOR: YT / Random of EARTH

Vitali Zorin je takođe potvrdio da su Aleksandar i VIktorija bili pri zdravom razumu kada su pokrenuli svoj lični lockdown za vreme pandemije. Njih dvoje su sigurni da će uspeti da budu tako blizu jedan drugog naredna 3 meseca.

- Idemo ka rekordu. Lanac je na nama, a sve karike su dobro zavarene. Konačna veza je zatvorena pečatom nacionalnog registra za evidencije - kaže Aleksandar.

Prvi test para je bila vožnja taksijem kući koja je udaljena 500 kilometara. Na pauzi su morali da izaberu u koji toalet će ući, muški ili ženski u kafiću pored puta. Kada su odabrali ženski toalet, čistačica je bila šokirana činjenicom da su započeli život bez ličnog prostora.

Foto: Printscreen /dailymail.co.uk

Ukoliko budu želeli da se razdvoje tokom ova 3 meseca, biće im potreban specijalista za hitne slučajeve, koji će preseći lance.

Foto: Printscreen /dailymail.co.uk

Autor: dailymail.co.uk / redportal.rs

#lanci

#par