Njegova imovina se procenjuje na šest milijardi dolara. 🤑🤑

Hamdan Bin Muhamed Al Maktum, sin šeika Muhameda, koji je na čelu Dubaija ovih dana boravio je u Boki. On je na svom Instagram profilu objavio fotografije sa nekoliko lokacija iz Bokokotorskog zaliva, prenosi Dan.

On je u Crnu Goru doputovao kruzerom Briliance seans, koji je Dan usnimimo. Prestolonaslednik se iskrcao sa kruzera i obišao nekoliko destinacija kroz Boku.

Između ostalih, posetio je Kotor, Herceg Novi, Plavu špilju, tvrđavu Forte Mare, a nije mu strana ni trgovina namernica.

Njegova imovina se procenjuje na šest milijardi dolara. U narodu je poznat pod pseudonimom Fazza, pod kojim objavljuje svoju poeziju, što na arapskom znači "onaj koji pomaže“.

Hamdan bin Mohamed se školovao u Dubaiju u Rašid školi, a zatim u Dubai School of Government. Nastavio je studije u Ujedinjenom Kraljevstvu, gde je diplomirao na Sandhurstu 2001, kasnije je pohađao London School of Economics. U intervjuu za Vision on je opisao kako ga je Sandhurst naučio važnosti samodiscipline, posvećenosti, vrline, odgovornosti, izdržljivosti, razumijevanja, timskog rada, prijateljstva i prednosti napornog rada. 😊🥰

View this post on Instagram

A post shared by Fazza (@faz3)

IZVOR: IG / faz3

Njegov nalog na Instagramu ima više od 14,5 miliona pratilaca. On postavlja slike svojih hobija i privatnih interesovanja, uključujući životinje, poeziju, sport, fotografiju i avanture. Hamdan Al Maktoum je licencirani jahač i ronilac, a osvojio je i zlatnu medalju na Alltech FEI svetskim konjičkim igrama. Poznat je po svojim romantičnim i patriotskim pesmama na arapskom jeziku.

Hamdan se 15. maja 2019. oženio svojom rođakom, Šaikom bint Said bin Tani Al Maktum. Istog dana su se venčala i njegova braća Maktum i Ahmad, dok su 6. juna 2019. on i njegova braća zajedno proslavili kraljevsko venčanje u Svetskom trgovinskom centru Dubaija. Šeik Hamdan ima blizance, sina po imenu Rašid i ćerku po imenu Šaika.

IZVOR: YT / Dnevne novine Dan

Autor: Dan

#Briliance seans

#Fazza

#Hamdan Bin Muhamed Al Maktum

#Šaika

#Šeik Muhamed