Pronađeno oružje kod njega, kao i bela supstanca

ZVORNIK: Zvorničanin Iljir O. osumnjičen je da je iz kuće u Zvorniku ukrao 37 kamenčića dijamanta neutvrđene vrednosti, oko 2.000 australijskih dolara, 2.400 KM i sat roleks vredan više hljada maraka, saznaju Nezavisne.

Sumnjiče ga da je 10. juna počinilo krivično delo "teška krađa", kada je iskoristio nepažnju vlasnika i ušao u kuću koja nije bila zaključana.

- Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su odmah po prijavi ovog krivičnog dela od strane oštećenog lica, operativnim radom na terenu došlo do saznanja da se u vezi sa krivičnim delom može dovesti lice I. O. Na osnovu Naredbe Osnovnog suda u Zvorniku izvršen je pretres na 2 lokacije u Zvorniku koje koristi osumnjičeno lice i tom prilikom su pronađeni predmeti koji potiču iz navedenog krivičnog dela, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezi sa izvršenjem drugih krivičnih dela - navodi se u saopštenju policije.

Pronađeno mu je oružje - pištolj i 2,2 grama bele supstance koja svojim izgledom asocira na spid.

Protiv osumnjilenog su službenici PU Zvornik podnijeli Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina izveštaj o počinjenom krivičnom delu. 

Autor: nezavisne.com

#Zvornik

#dijamanti

#krađa