Mislili da je prava! 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♂️

Ove nedelje počelo je snimanje serije FBI: Internacional iza koje stoje Dik Volf i Dereka Has. Dik Volf je, između ostalog, poznat po čuvenoj seriji Zakon i red, kao i nizu drugih ostvarenja, a FBI International je nastavak franšize FBI, koja se fokusira na akcije van SAD.

Akcione scene snimaju se u centru grada i ispred pulske Arene, a zbog pucnjave koja je odjeknula gradom, mnogi prolaznici koji nisu znali da je snimljena serija pa su počeli da beže iz kafića, prenosi Večernji list.

Radnja serije odvija se u Puli, gde se i snima, a glavne uloge tumače Luk Klajntank, Hajda Rid, Karter Redvud, Vanesa Vidoto i Aleksandra Pol, koje će gledaoci imati prilike da vide u ulogama elitnih FBI agenata.

U seriji je angažovano više od 300 domaćih statista, koji su morali da prođu kasting ili audiciju, što je već prvog dana izazvalo veliko interesovanje. 🎬

Inače, američka krimi serija, koja je spin off serijala FBI, trebalo bi da počne da se emituje krajem septembra ove godine, ali se još ne zna koja od televizijskih kuća će je kupiti.

Serija trenutno ima prosječnu ocenu 6,3 od 10. ☝

IZVOR: YT / PIXSELL

Autor: Večernji list

#Aleksandra Po

#Dik Volf

#FBI International

#Hajda Rid

#Karter Redvud

#Luk Klajntank

#Pucnjava na snimanju

#Pula

#Pulska Arena

#Vanesa Vidoto