Poznati tviteraš ušao u skupštinu

Slađan Knežević, alijas Gospodar Pršljenova, novoizabrani je odbornik u Nevesinju. I kako kaže, tamo neće nameštati kosti već raditi na razvoju turizma u njegovoj opštini.

Na izborima je Slađan, na listi Socijalističke partije, osvojio 268 glasova.

IZVOR: TW / @okleznam

Iako na Instagramu ima više od 693.000 pratilaca, a na Tviteru skoro 80.000, u razgovoru za Srpskainfo rekao je da ne voli da ga zovu influenserom.

- Zamolio bih raznorazne portale da me ne nazivaju influenserom. Ta reč me podseća na grip, a grip definitivno nije popularna reč ovih dana - poručio je Knežević.

IZVOR: TW / @okleznam

Svoju pobedu nije proslavio, jer smatra da je to samo solidan rezultat.

- Nisam proslavljao pobjedu, jer to i ne smatram pobjedom. Poznajem sve ljude sa liste, i da je umjesto mene izabran neko drugi mislim da građani ne bi pogriješili. Pobjeda bi bila da sami imamo većinu u skupštini, ovako je to samo solidan rezultat. Uostalom, i da smo pobijedili ne bismo proslavljali u kafanama zbog trenutnih mjera kriznog štaba - rekao Slađan Knežević za Srpskainfo.

Razvoju lokalnog turizma doprinosio kao preduzetnik. Njegova kafana Jedno mjesto popularno je sastajalište mladih i ako je suditi po objavama na društvenim mrežama, destinacija za urnebesne žurke. Turizam je i ralog zbog koga se kandidoavao na izborima.

- Nisam se nikad ranije bavio politikom. Kandidovao sam se s namjerom da, ako budem izabran, pokušam dati doprinos da se pokrene turizam u Nevesinju - istako je Slađan.

IZVOR: TW / @okleznam

Autor: redportal.rs

#Nevsinje

#Republika Srpska

#gospodar pršljenova

#skupština