Protiv nekih učesnika može biti podneta krivična prijava za nasilje

Posle tuče na ski stazama u Mavrovu osmoro ljudi, četvoro građana tzv. Kosova i četvoro iz Gostivara lišeno je slobode nakon međusobnog obračuna na stazama ski centra Mavrovo. U tuči u kojoj je korišćena sportska oprema, dve osobe su teško povređene i prebačene u skopske klinike. Protiv nekih učesnika može biti podneta krivična prijava za nasilje.

Policijski službenici OVR Tetovo juče oko 18.15 lišeni su slobode, kako je saopšteno iz OVR Gostivar: J.O.(27), DO (30), F.O.(29) i A.O.(19) iz tzv. Kosova i BD (29) , GG (25), MG (41) i SG (30) iz Gostivara, zbog sumnje da su umešani u međusobni fizički obračun koji se u 14:50 dogodio na skijalištu Bistra u Mavrovu.

Prema prijavi, u fizičkom obračunu korišćeni su tvrdi predmeti, a dve osobe A.O. i S.G. zadobili su teške telesne povrede, konstatovane u gostivarskoj Opštoj bolnici „Ferid Murad“, gde su u međuvremenu ukazana lekarska pomoć.

Svi uključeni zadržani su u Policijskoj stanici Gostivar radi potpunog rasvetljavanja i dokumentovanja slučaja, nakon čega će biti sačinjen odgovarajući izveštaj.

Autor: redportal.rs

#Mavrovo

#Severna Makedonija

#Skijalište

#tuča