Naneo mu lakše telesne povrede

GRADIŠKA: D. K. iz Kozarske Dubice uhapšen je u Gradišci jer je verbalno, a zatim i fizički napao policajca i povredio ga, rečeno je u Policijskoj upravi Gradiška.

D. K. je upravljao automobilom marke micubiši pajero koji su danas prilikom kontrole saobraćaja, oko 14.30, u mestu Kruškik, grad Gradiška, zaustavili pripadnici Policijske stanice za bezbednost saobraćaja.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka naložio je preduzimanje svih potrebnih mera i radnji, te da po kompletiranju predmeta protiv D. K. bude podnesen izveštaj o počinjenom krivičnom delu "sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje".

Policijska uprava Gradiška osuđuje svaki vid nasilničkog ponašanja i napad na policijske službenike i apeluje da se građani uzdrže od takvog ponašanja.

Srna nezvanično saznaje da je Danijel Kotur (33) iz Kozarske Dubice, koji trenutno živi u Švedskoj, izašao iz vozila i uhvatio policijskog službenika u predelu grudi, odgurivao ga i udario ga nogom u desnu natkolenicu, te mu naneo lake telesne povrede.

Autor: Srna / Nezavisne novine

#Gradiška

#Kozarska Dubica

#napad

#policajac