Početkom decembra otvara se zimska turistička sezona na Jahorini

Olimpijski centar Jahorina planira da u prvoj sedmici decembra zvanično otvori zimsku sezonu uz poštovanje svih preporučenih mera zaštite i bez podizanja cena, najavio je direktor ovog centra Dejan Ljevnaić.

Kako prenosi RTRS, menadžment Olimpijskog centra Jahorina zadržao je politiku poslovanja i najbolji odnos kvaliteta i cene, koja ostaje na istom nivou kao i prošle godine.

- Radimo zajedno s hotelijerima i mogu da kažem da za ovu godinu niko neće podizati cene. Većina hotela je spustila cene i uvela dodatne mere za suzbijanje širenja virusa - rekao je Ljevnaić.

Najavio je da je, čim se steknu uslovi, u planu da se pusti skijalište u rad. Kada je reč o zaštiti od virusa, predviđene su mnoge mere, pa je prilagođen i rad ski-centra. Ljevnaić ističe da će se poštovati fizička distanca, biće dezinfikovane žičare i gondola. Takođe, postojaće 3 punkta za dezinfekciju i laboratorija za testiranje.

- Jahorina će ove zime na raspolaganju imati ukupno 46 kilometara alpskih ski-staza, a cilj nam je da razvijemo i noćno skijanje - dodao je Ljevnaić.

Autor: Tanjug / redportal.rs

#jahorina

#zima

#zimska sezona