Život u civilizaciji ipak je prosečno mnogo duži, a uz to ipak nešto manje stresan od života u predcivilizacijskom društvu, kaže Rambo 😉

Rambo Amadeus kaže da je od dobronamernih prijatelja dobio kritike da ljude ne deli na vakcinisane i nevakcinisane, piše Dan.

- Neću to više raditi, jer vidim da izaziva preteran antagonizam između  jednih i drugih. Naravno, bez obzira na moju odluku da ne pravim razliku između vakcinisanih i nevakcinisanih, virus nije tako tolerantan, on i dalje sasvim drsko i surovo pravi suštinsku razliku. Pitajte lekare po kovid bolnicama šta se trenutno dešava, ko tamo leži, ko je na aparatima, i zašto istovremeno nekima nije ništa, drugi zaglave - kaže Rambo. 

Rambo često komentariše situaciju oko koronavirusa, kako u Crnoj Gori, tako i u Srbiji, pa je stoga istakao da želi da se ogradi po pitanju pojedinih stavova.

- To što se vlast zalaže za vakcinisanje, to ne znači da ako im ne verujem ništa da radim po automatizmu suprotno na svoju štetu. Nadam se da sada neće biti prepucavanja i hejtovanja u komentarima - poručio je on. 

Rambo je i ranije govorio o vakcinaciji, poručujući da ima mnogo ljudi koji ne žele da se vakcinišu, ali njih niko ne tera na to. 🤷‍♂️🤷‍♀️🤷‍♂️🤷‍♀️

- Samo bih molio da ne hejtuju nas koji smo odlučili da se oslanjamo na nauku i medicinska dostignuća, verujući da je život u civilizaciji ipak prosečno mnogo duži, a uz to ipak nešto manje stresan od života u predcivilizacijskom društvu - poručio je Rambo. 

Autor: Dan

#koronavirus

#rambo amadeus

#vakcinacija