Užasne poruke sa crnogorskog primorja

U samom osvitu turističke sezone srpski turisti prvi su gosti na crnogorskom primorju. Međutim, ove godine se sve odvija u malo drugačijoj atmosferi.

Demokratska partija socijalista sada nastupa iz opozicije, posle 30 godina vlast, a srpska euforija je nekako utihnula sa završetkom izbornog procesa prošle godine. Danas je čitava javnost usmerena na lokalne izborne bitke, kakva je bila u Nikišiću, a sada u Herceg Novom.

Aktuelni su i protesti Patriotsko-komitskog saveza koji blokiraju svakog vikenda glavne saobraćajnice, ali niko nije očekivao ovakav izliv mržnje.

Dugogodišnje omiljno srpsko letovalište doživelo je debakl jutros kada je na automobilu srpskih turista napisana poruka: - Smrt Srbima.

Foto: in4s.net

Ovo je bio slučaj pri radikalnim malim letovalištima u Hrvatskoj, ali ovakvi slučajevi nisu zabeleženi na crnogorskom primorju, gde su Srbi tradicionalno bili bratski prihvaćeni.

Gosti iz Valjeva su zabeležili ovu poruku fotografijama, auto će otići na pranje, ali policija i dalje nije rešila ovaj slučaj. Incident se desio na parkingu supermarketa Voli, nedaleko od Starog grada.

Autor: redportal.rs

#Budva

#Srpski turisti

#automobil

#smrt srbima