Šako: Meni je žao onog Šofranca siromaha kakve je neprijatnosti doživeo od one džukele Vukovića što ga je ministarka Bratić postavila.

U lajvu na svom profilu poznati pevač Šako Polumenta pozabavio se događajima koji su u poslednje vreme bili u centru pažnje u Crnoj Gori. Polumenta smatra da Crna Gora nije više ono što je bila:

- Došlo vreme da u mojoj zemlji, ako otpevaš pesmu crnogorsku, doživiš psovke. Ne može neko da ugrožava tvoj integritet tamo gde si rođen. Ko to može da ospori pravo da ja volim svoj kućni prag - zabrinuto je zapitao Polumenta.

Polumentu su naročito ganuli događaji koji su se nedavno desili sa novinarom Seadom Sadikovićem i sportskim voditeljem Nebojšom Šofrancem.

- Ovo što se dešava u Crnoj Gori je daleko bilo. Ovo je ničija zemlja, nisi Crnogorac, nit si ovaj, nit si onaj. Meni ne mogu ništa, ja ću pevati dokle god meni bude milo i šta god meni bude milo. I mogu me za k*** povući svi koji god misle nešto. 😳😳 Meni je žao onog Šofranca siromaha kakve je neprijatnosti doživeo od one džukele Vukovića što ga je ministarka Bratić postavila. 😡 Čovek radi u ministarstvu i preti čoveku. Dođi meni da pretiš, džukelo jedna. Gde ta država, gde taj zakon, gde su ti ljudi. Mi ćemo te štititi, mi, narod, koji te voli! Ti si intelektualna vrednost Crne Gore. Najbolji voditelj, objedinio si region... - nizao je hvalospeve Šofrancu Polumenta.

A potom se osvrnuo i na ono što se desilo sa novinarom Seadom Sadikovićem. Za Sadikovića Polumenta misli da je "samo konstruisao događaj" i poručio mu:

- Ko si ti da otmeš nečiju zastavu?

Svoju zabrinutost i pitanja pevač je uputio ljudima u vrhu vlasti Cne Gore:

- Šta radi Krivokapić? Izađi druže, ti si premijer države, pa se izvini čoveku koji ti je osvetlio obraz širom sveta. Svi znamo za Šofranca, da je to jedno poštenje, oličenje, blago... Dritane Abazoviću ako misliš da se oslonimo na tebe i da živimo slobodno da živimo i da si neki parametar odbrani čoveka, ustani i podigni glas za čoveka, odbrani čoveka. Bečiću, ti si intelektualac pravi, znao si da zaštitiš Seada, a Šofranca ne. Ja nisam pizda da ćutim. Kad je bila korona, 5.000 evra sam dao za narod...

IZVOR: FB / Bijelo Polje Portal

Autor: redportal.rs

#Aleksa Bečić

#Dritan Abazović

#Nebojša Šofranac

#Sead Sadiković

#Zdravko Krivokapić

#Šako Polumenta