Posredovao između evropskih košarkaških klubova i inostranih igrača

E. R. iz Gusinja uhapšen se jer se lažno predstavljao kao sportski menadžer i na taj način nezakonito uspeo da pribavi imovinsku korist od 100.540 evra. 😳

Službenici Odseka za suzbijanje privrednog kriminala u Sektoru za borbu protiv kriminala u saradnji sa službenicima Centra bezbednosti Berane i službenicima Sektora za finansijsko-obaveštajne poslove uhapsili su pomenuto lice i izdali saopštenje u kome stoji:

- Naime, u postupku do podnošenja krivične prijave, a u saradnji sa Osnovnim državnim tužilaštvom u Podgorici prikupljeni su dokazi, te je policija došla do sumnje da je osumnjičeni bez prethodne registracije kod nadležnog organa za obavljanje privredne djelatnosti CRPS – Uprave prihoda, tokom 2019. i 2020. godine u kontinuitetu pružao usluge sportskog agenta – menadžera, na način što je posredovao između inostranih igrača i košarkaških klubova sa područja Evrope u svrhu realizovanja njihovih transfera, pribavivši na taj način imovinsku korist u iznosu od 100.540 evra - navode oni, a prenosi portal Volim Podgoricu.

Autor: Volim Podgoricu / redportal.rs

#KOŠARKA

#Sportski menadžer

#gusinje