Tragedija se desila u Gostivaru

Maloletno dete poginulo je u požaru koji je izbio jutros u stambenoj zgradi u Gostivaru. Smrt su utvrdili lekari hitne službe u bolnici, koja je najverovatnije nastala gušenjem.

Medicinska pomoć u bolnici pružena je ženi koja je živela u stanu, a zatim je puštena kući. Prema prvim informacijama, vatrogasci su sa 2 vozila stigli na teren odmah po dojavi o požaru i lokalizovali požar za pola sata. Izneli su beživotno telo iz stana. Prema stanarima, brzom intervencijom sprečeno je širenje požara i veća šteta. Požar je prijavljen MUP-u Tetovo u 8 sati.

- Jutros oko 8 sati u MUP-u Tetovo prijavljeno je da je izbio požar u stanu u stambenoj zgradi u ulici Kej Vardar u Gostivaru. Kao rezultat požara, 2 osobe koje su živele u stanu prebačene su u Opštu bolnicu Gostivar Ferid Murad, gde je jedan maloletnik proglašen mrtvim, a drugi pušten kući. Sprovešće se inspekcija koju će voditi javni tužilac, a u kojoj će učestvovati tim Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektor za unutrašnje poslove Tetovo - Odeljenje unutrašnjih poslova Gostivar - kažu iz MUP-a Tetovo.

Autor: redportal.rs

#Sverna Makedonija

#dete

#gostivar

#tragedija