Lekari konstatovali teške telesne povrede opasne po život

SARAJEVO: U Sarajevu se u nedelju, 21. februara, prema saopštenju MUP-a KS, desio pokušaj ubistva. Oko 15 č. policija je obaveštena da je u ulici Obala Kulina bana, u Opštini Stari grad Sarajevo, upotrebom oštrog predmeta povređena jedna osoba, preneo je Klix.ba.

Izlaskom na mesto događaja policijski službenici su utvrdili da je reč o osobi rođenoj 2003. godine, a nastanjenoj u Sarajevu.

Njemu je ekipa Hitne pomoći ukazala lekarsku pomoć, nakon čega je prebačen u UKC u Sarajevu. Lekari su mu konstatovali teške telesne povrede opasne po život, a na Klinici za torakalnu hirurgiju je zadržan na daljem lečenju.

Policijski službenici su istog dana oko 19.45 na području Starog grada pronašli i priveli D. B., rođenog 1998. godine u Sarajevu, i Š. H., koja je takođe rođena 1998. godine u Sarajevu.

O svemu je obavešten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva, a uviđaj na mestu događaja obavili su policijski službenici Uprave policije MUP-a KS.

Uhapšeni su predati u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici će nastaviti kriminalističku obradu nad njima.

Autor: redportal.rs

#MUP KS

#Maloletnik

#Sarajevo

#nož

#pokušaj ubistva