Pružili podršku listi “Aleksandar Vučić - Vračar sutra” 👆🏼

Beogradski izbori će se održati 2. juna ove godine. Tada će se održati i izbori u Novom Sadu.

Tim povodom su se danas prikupljali potpisi za liste Srpske napredne stranke. Tako su i dvojica ministara: Goran Vesić i Tomislav Momirović. Oni su svoju podršku pružili listi na beogradskoj opštini Vračar. Obojica su se tim povodom oglasili na svojim Instagram profilima. Goran Vesić, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture je tim povodom napisao:

Potpisao sam podršku izbornoj listi Srpske napredne stranke “Aleksandar Vučić - Vračar sutra” za izbore za Skupštinu gradske opštine Vračar.
Izbori koji će biti održani 2. juna prilika su da Vračar nastavi da se razvija putem napretka kojim se ide od 2016. godine. Cvetni trg, spomenik Borislavu Pekiću, fontana na Slaviji, pedeset i dve uređene fasade, Molerov, Čuburski i Neimarski park, trg Milene i Gage, uređenje Beogradskog dramskog pozorišta i Omladinskog pozorišta Dadov, izgradnja novog vrtića u zgradi opštine posle više decenija, uklanjanje divljih objekata u Viškoj ulici i pretvaranje te površine u trg… Samo su neki od projekata koji su realizovani na Vračaru poslednjih osam godina. I to je tako...
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Горан Весић (@vesicg)

Izvor: Instagram/@vesicg

Tomislav Momirović, ministar unutrašnje i spoljne trgovine je napisao:

Izbori 2. juna najvažniji su za nastavak razvoja Vračara kao opštine koja poštuje tradiciju, investira u rekonstrukcije fasada i uređenje parkova, opštine koja sređuje Kalenić pijacu i uklanja divlje objekte. Nju krasi spomenik Borislavu Pekiću na rekonstruisanom Cvetnom trgu, a o tome koliko je unapređen kvalitet života Vračaraca najbolje govori činjenica da je prosečna plata u decembru 2023. godine bila veća od 170.000 dinara, dok je 2012. godini iznosila svega 63.000 dinara.
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Tomislav Momirović (@tomamomirovic)

Izvor: Instagram/@tomamomirovic

Autor: redportal.rs