Sada već bivši trener otkrio kako se oseća nakon rastanka sa Partizanom

Igor Duljaj od ponedeljka više nije trener FK Partizan.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

Nakon serije loših rezultata i poraza u 2 derbija uprava kluba je odlučila da ne ukaže dalje poverenje treneru, uprkos velikoj podršci koju uvažava od navijača.

On je u utorak bio gost u Beogradskoj areni, na utakmici 1. polufinala između Partizana i Budućnosti, na kojoj je dobio velike ovacije navijača.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Red portal (@redportal.rs)

IZVOR: IG / @redportal.rs

On je tom prilikom govorio za medije o otkazu i otkrio kako se oseća:

- Mislim da treba jedno par dana da se slegnu utisci. Ja sam ovo i očekivao, par puta sam rekao da samo pozitivne stvari mogu da me iznenade, negativne ne. Dao sam srce. Ne samo ja, nego i mnogi ljudi oko mene i navijači. Imali smo veliku podršku. Tako da važno je ono što ostavljate iza sebe. Mislim da sam ostavio igrače, potencijal, koji mogu nešto da daju Partizanu i da navijači Partizana imaju koga da vide - rekao je Duljaj za Sportal, prenosi B92.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

- Naravno da je teško. Ja sam otišao jutros da se pozdravim, nemam društvene mreže, ali sam pričao sa igračima, zvali su me tako da to je samo jedna potvrda da smo imali odličan odnos i odličnu saradnju. Rekao sam im da nastave, da budu još bolji i još jači i da sam ja za njih tu u svakom trenutku. Oni su mi rekli da im je žao, da smo rasli svi zajedno, kako oni sa mnom, tako i ja sa njima, ali život ide dalje - rekao je.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

Duljaj je dobio otkaz dok je gostovao na televiziji K1. I za otkaz je saznao preko medija.

- Pričao sam samo sa generalni direktorom i niko me nije zvao osim njega, niti mi tu odluku saopštio. Osim generalnog direktora niko drugi me nije obavestio. On je imao jedini obraza da mi se javi i da mi to saopšti iz nekog ljudskog razloga prema meni.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

U Areni je Duljaj dočekan kao heroj, uz skandiranje navijača.

- Uvek mi je drago kada njih vidim na ovakvim manifestacijama, ovakvim događajima, ja sam uvek bio za to da treba da bude jedna sportska priča i da sport treba da spaja, a ne da razdvaja - zaključio je sada već bivši trener fudbalskog kluba Partizan.

Autor: redportal.rs