Evo o kojoj numeri je reč 🧐

Poznato je da su pevačica Maja Berović i reper Jala Brat aktivno sarađivali jedan period, a onda su se razišli. Za vreme njihove zajedničke saradnje uradili su veoma popularnu pesmu Sama, koja je ubrzo nakon objavljivanja skinuta sa Jutjuba, a sve zbog kršenja autorskih prava! 👇

Naime, Maja je gostujući u jednom podkastu otkrila detalje saradnje sa Jalom na pesmi Sama, gde je istakla da je reper znao da je pesma plagijat zbog čega je popularna pevačica izgubila hiljade i hiljade evra koje je uložila u numeru! 💸

- Imala sam nesreću kada smo pesmu Sama morali da skinemo sa Jutjuba, jer je ta pesma bila plagijat. Džala je uzeo muziku od te latino američke zvezde, njemu se to dopalo i verovatno je mislio da to niko neće da skonta. Međutim, cvrc. Ta pesma je bila planetarni hit - počela je Maja svoju priču:

Foto: Instagram.com/jalabrat, Instagram.com/bubacorelli, Miloš Nadaždin

- I dešava se momenat, da mi odlazimo na Kubu da snimamo taj spot, ulazim u auto, jao, nikad to neću zaboraviti. Sedam ja i ide pesma na radiju od Nati Nataše i ja slušam i to je ta melodija. Ja slušam, i onako hladan tuš. Taksista namerno pojačava radio jer je on već čuo moju pesmu, on nas vozi dok smo tamo, i on pojačava, a ja sedim pozadi i kažem svojim ljudima: Recite mu da smanji, čuće neko od kamermana, kao da to niko neće čuti. Kao da ja ne izbacujem pesmu, i ulažem desetine hiljada evra - prisetila se pevačica, kako piše Telegraf.rs, prenosi Pink.rs.

- Ja sam se tad čula sa Džalom i on kaže: Neće to niko da skonta, ali možemo mi da pravimo prava. Rekoh: Dobro, hajde da tražimo. Normalno, izlazi pesma i odmah je skinuta sa Jutjuba. Ali, na kraju krajeva, oni su morali i da plate neku odštetu samo pesma nije vraćena - rekla je Berovićeva u Petkastu.

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

Autor: Redportal.rs / K.Đ.