Radili individualno

BANJALUKA: Banjalučka policija je u okviru operativne akcije Blade uhapsila dvojicu Banjalučana koji su u 2 odvojene akcije maskirani uz pretnju nožem opljačkali market, sportsku kladionicu i 2 benzinske pumpe 😳, javljaju Nezavisne.

Slaviša Kojić, načelnik sektora Kriminalističke policije PU Banjaluka, rekao je da su policijski službenici Policijske uprave Banjaluka u okviru akcije Blade uhapsili B. D. i S. N., koji se sumnjiče za krivična dela "razbojništvo".

- Lice B. D. je 22. januara ove godine od radnika marketa i 28. aprila od radnika sportske kladionice otuđilo 700 KM. Ovo lice je maskirano uz pretnju nožem otuđilo ovaj novac 🤯. Takođe, ovo lice se sumnjiči za neuspešan pokušaj pljačke benzinske pumpe 26. aprila. Lice S. N. se sumnjiči da je 4. marta i 28. aprila maskirano uz pretnju nožem od radnika benzinske pumpe otuđilo 2.600 KM. Izvršen je pretres putničkog vozila i kuće S. N. i nađeni su predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa ovim krivičnim delom. Sve mere i radnje su preduzete po nalogu Okružnog javnog tuzilaštva Banjaluka ☝🏻, a ova lica će danas biti sprovedena u OJT Banjaluka - kazao je Kojić.

Dodao je da su ova 2 lica radila individualno i nemaju poveznice između sebe.

- Lica nisu odranije poznata policiji. Upotrebili su fizičku snagu i nož. Od početka godine ukupno je bilo 7 krivičnih dela "razbojništvo" na području PU Banjaluka - rekao je Kojić.

Autor: nezavisne.com